صادقیان به عنوان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای کشور صبح امروز در آئین معارفه مدیر عامل سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان یزد، اظهار کرد: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با هدف ادغام معاونت راهداری اداره کل راه و شهرسازی و همچنین سازمان حمل ونقل و پایانهها در استانها تشکیل شده است و امروز شاهد شروع به کار این سازمان در استان یزد هستیم .
یس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای کشور تاکید کرد:ضرورت ارتقای ایمنی راهها
تمرکز بر برند سازی در حوزه حمل ونقل
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای کشور صبح امروز در آئین معارفه مدیر عامل سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان یزد، اظهار کرد: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با هدف ادغام معاونت راهداری اداره کل راه و شهرسازی و همچنین سازمان حمل ونقل و پایانهها در استانها تشکیل شده است و امروز شاهد شروع به کار این سازمان در استان یزد هستیم .
«داوود کشاورزیان» بیان کرد: هر چند ادغام این دو دستگاه با مشکلات و سختیهایی همراه خواهد بود اما قطعا برای مردم محسناتی خواهد داشت چرا که مردم دیگر لازم نیست برای دریافت برخی مجوزها به هر دو این دستگاهها مراجعه کنند.
وی اظهار امیدواری کرد: با ایجاد سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای در استان شاهد ارتقای خدمات رسانی به شهروندان باشیم و وظیفه سنگین و خطیر بهرهبرداری از راهها به نحو مطلوب انجام شود.
کشاورزیان گفت: مدیر کل سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان یزد با رویکرد تسلط بر امور راه و حمل ونقل وبا مشورت مسئولان استان انتخاب شد و قرار است از تجربیات مدیر کل سابق حمل ونقل و پایانههای استان نیز بهرهمند باشیم.
وی ادامه داد: اولویت حوزه راهداری این سازمان حفظ و ارتقای ایمنی راهها است چرا که این موضوع مهمی است که قصور در آن باعث مسئولیت میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای کشور افزود: هر چند عمده تصادفات جاده های استان ناشی از رفتار پرخطر رانندگان است اما در برخی مواقع هر چند محدود، راه هم در بروز و هم در شدت تصادف نقش دارد از این رو انجام اقدامات اولیه برای ارتقای ایمنی راهها که شاید سهم چندانی در هزینه نگهداری راهها ندارند، نقش مهمی در ارتقای ایمنی جاده ها ایفا میکند.
وی گفت: برای مثال اگر جادهای آسفالت شود اما فاقد خط کشی باشد، بسیار حادثهآفرین است در حالی که هزینه خط کشی برای یک کیلومتر کمتر از 3 میلیون تومان است اما برای اجرای یک کیلومتر روکش آسفالت در این مسیر حداقل 200 میلیون تومان هزینه شده است.
این مسئول ادامه داد: به این ترتیب میتوان گفت که کارهایی که سهم چندانی در هزینه نگهداری راه ها ندارند اما در ارتقای ایمنی راهها نقش آفرین هستند باید مورد توجه جدی سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان قرار گیرد چرا که قصور در آن باعث مسئولیت میشود.
کشاورزان اظهار کرد: انتظار میرود که مدیر جدید سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان هیچ اقدامی را برای ارتقای ایمنی راهها به آینده موکول نکنند و قطعا با اشرافیتی که در این حوزه وجود دارد توجه بیشتری به این مسئله معطوف خواهد شد.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان گفت: اما موضوع حمل ونقل در سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای موضوع جدیدی است که باید با توجه جدی به انجمنهای صنفی و شرکتهای فعال دراین حوزه چه در حوزه جابجایی مسافر و چه کالا مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: سیاست سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای در حوزه جابجایی مسافر، ارتقای کیفیت خدمات از طریق برندسازی است.
به گفته کشاورزیان، بر اساس این دستورالعمل جدید که اجرایی شده است، شرکتها، رانندگان و موسسات حمل ونقل در شبکه سیر باید هم نام فعالیت کنند برای مثال یک شرکت تعاونی در شهرستان یزد باید در سایر استان ها نیز با همین نام نسبت به امر جابجایی مسافر اقدام کند.
وی با بیان اینکه برای ایجاد شرکتهای حمل ونقل دیگر نیازی به تامین ناوگان نیست، ادامه داد: اما یکی از موارد مهم در شکل گیری شرکتهای جدید، برند سازی و ایجاد شعب موسسات مختلف در استانهای مختلف کشور است و هر شرکتی که در هر شهرستانی شکل بگیرد باید به عنوان نمایندگی یکی از شرکتهای مسافربری فعالیت کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی استان درباره حوزه حمل ونقل بار نیز گفت: مشکلاتی که در حوزه جابجایی کالا در استانها مطرح است ناشی از تغییر حوزه فعالیت شرکتها در اثر کوچک شدن شهرستانها و شکل گیری شهرستان های جدید است که دنبال هستیم با ادغام حوزه جغرافیایی این مشکل را در استانها برطرف کنیم.
وی توضیح داد: تا پیش از این شرکتهای حمل بار تنها در محدوده شهرستان خود مجاز به فعالیت بودند اما با کوچک شدن شهرستانها و خارج شدن برخی از کارخانجات و واحدهای تولیدی از برخی از شهرستان های بزرگ، مشکلاتی برای شرکتهای باربری ایجاد شده بود که امیدواریم در آینده نزدیک برطرف شود.
این مسئول ادامه داد: اما در سطح کلان کشور مهمترین چالش حمل ونقل بار، عرضه مازاد بر تقاضا ناشی از رکود اقتصادی است که امیدواریم با رونق اقتصاد در اثر سیاستهای خارجی دولت، عرضه و تقاضای بار نیز برابر شود و مشکلات فعالان بخش حمل ونقل بار مرتفع گردد.
کشاورزیان افزود: نگرانیها و گلهها در بین انجمن رانندگان و شرکتها ناشی از رکود و مازاد عرضه بر تقاضا است از این رو تنها کاری که می توان انجام داد، از دور خارج کردن بخشی از ناوگان حمل ونقل است.
تلاش سازمان در حوزه راهداری و حمل ونقل
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد هم در مراسم معارفه خود با اشاره به گزارش تصویری ارائه شده از اقدامات انجام شده در حوزه راه در دورههای گذشته، اظها رکرد: تفکیک حوزه راهداری از اداره کل راه و شهرسازی استان، تحول اساسی است که بیش از پیش احساس میشد.
«محسن صادقیان» ادامه داد: ادغام دو وزارتخانه عریض و طویل راه و ترابری و شهرسازی با فعالیتهای گسترده با مشکلاتی همراه بود که با مدیریت 2 وزیر توانمند در سطح کشوری و دو مدیر توانمند یزدی، کارها به خوبی پیش رفته است.
وی گفت: استان دارای 681 کیلومتر بزرگراه، 657 کیلومتر راه اصلی، 980 کیلومتر راه فرعی، 2250 کیلومتر راه روستایی است که 1267 کیلومتر آن جزو راه های شریانی و ملی هستند.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان ادامه داد: راههای استان یزد در مرکز کشور در کریدور شمال به چنوب قرار گرفته است و زیر بار ترافیک ملی و حتی فراملی است و با توجه به اینکه استان یزد دومین استان معدنی کشور نیز است، ترافیک کامیونهای سنگین معدنی نیز در راههای استان شاهد هستیم.
وی به خرابی زودرس راه ها در اثر این ویژگیها اشاره کرد و اهمیت نگهداری راههای را در استان یزد دو چندان برشمرد و افزود: از این رو برای نگهداری از راههای استان استفاده از روشهای پیشگیرانه نگهداری است که در چند سال گذشته اجرا شده است.
صادقیان گفت: با توجه به کمبود اعتبار به دنبال ایجاد راهکارهای پایدارتر برای نگهداری از راه های استان هستیم تا با توان فکری و تکنولوژی نوین این هدف را به صورت علمی به پیش ببریم.
وی با اشاره به آشنایی به حوزه حمل و نقل اظهار کرد: جلب رضایت مردم در حوزه حمل ونقل و و نوسازی ناوگان با ارائه تسهیلات به شرکتها یکی از اهداف سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان یزد خواهد بود.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای استان اظهار کرد: انتخاب من به عنوان مدیر این سازمان قطعا فرصت خدمت به مردم است و باید تلاش کنم در این مسئولیت با ارائه خدمات مطلوب به مردم از عهده این آزمون الهی به خوبی برآیم.
سخنرانی مدعوین
«سیدمحمدرضا سیدحسینی» معاون عمرانی استانداری یزد هم در این مراسم با انتقال پیام استاندار یزد به مدیران جدید و قدیم سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای استان بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر برای ارتقای ایمنی راهها و تقویت ناوگان حمل ونقل بار و مسافر تاکید کرد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان یزد هم در این مراسم با اشاره به دغدغههایی که در حوزه راه اداره کل راه و شهرسازی استان مطرح بود، اظهار کرد: توجه به حفاظت و نگهداری از راهها و رفع نقاط حادثهخیز در این مدت با جدیت دنبال شده و امیدواریم در سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای نیز مورد توجه قرار گیرد.
«محمدرضا نقصان محمدی» ادامه داد: نگاه ما به تشکیل سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای، نگاه جدا شدنی نیست چرا که ما تشکیل این سازمان را به منزله پیوندی دوبارهای میدانیم که قطعا در ارتقای کیفیت راهها و توجه به حوزه حمل ونقل موثر خواهد بود.
مدیر کل سابق سازمان حمل ونقل و پایانههای استان یزد هم در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این سازمان طی سالهای گذشته، اظهار کرد: تمام و کمال آماده همکاری با مدیریت جدید سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای استان هستم و برای ایشان آرزوی توفیق دارم.
«محمدرضا بشیری» ادامه داد: توصیه من به مدیریت جدید سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای توجه به تشکلهای صنفی است که عمده وظایف تصدی گری را در حوزه حمل ونقل بر عهده دارند.
وی گفت: هر چه رویکرد تعاملی سازمان با این تشکلها بیشتر باشد، نتایج خدماتی که به مردم ارائه میشود، موثر تر خواهد بود.